Share |

Mijneerstesite©.

Kennismaken met internet als medium, zonder dat u last heeft van vervelende reclame boodschappen bij de overal aangeboden gratis mogelijkheden? Uw eigen internetpagina met alleen uw informatie? Deze mogelijkheid hebben wij voor u gerealiseerd onder de naam Mijneerstesite©.Tegen een vast scherp tarief kunt ook u een eigen website online hebben.

Leuk om te hebben, praktisch voor startende ondernemers, super om bijvoorbeeld cadeau te doen aan uw relaties, gezinsleden of familie. Denkt u ook eens aan de presentatie van de woning die maar niet verkocht wordt, de presentatie van uw idee of tijdelijke workshop, de basis voor kinderen om te leren omgaan met de ongekende mogelijkheden van internet (zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over storende reclame factoren). Deze en nog vele andere mogelijkheden reiken wij u middels dit concept aan.

Het onderstaande overzichtsplaatje laat u zien wat er in de basis mogelijk is, en via de tekstuele uitleg vertrouwen wij erop u een schot voor de boeg te geven over de mogelijkheden met ons concept Mijneerstesite©.

Hoe werkt dat

Nadat u met ons contact gezocht heeft aangaande Mijneerstesite©, gaan wij door middel van een vragenformulier uw site online brengen. Daarna kunt u in deze site uw eigen plaatjes en tekst aanbrengen, gewoon vanaf uw pc of laptop thuis. Het betreft hier een volledige internetsite die gemaakt is als een enkele pagina met e-mail mogelijkheid. In dit concept is rekening gehouden met de mogelijkheid om ook in de toekomst verder te gaan in dezelfde opzet. Eenvoudig doordat de site door ons over te zetten is als Meegroeisite©. Meer over de Meegroeisite© vindt u in het navigatiemenu onder de tab Meegroeisite©.

Legale software

De door ons gebruikte software en constant aangepaste zaken, zijn van het type OpenSource en derhalve vrij te gebruiken. Geen dure concepten die nergens voor nodig zijn. Gewoon een duidelijke en informatieve site die doet waarvoor hij bedoeld is.

Wat krijgt u

In de basis wordt software en een gebruikers template door ons geïnstalleerd, met daarin een enkele pagina als basis. Vervolgens kunt u kiezen om de site door ons als basis op te laten maken, of direct aan de slag te gaan met onze eenvoudige instructies en op werktijden bereikbare helpdesk. Dit is de basis van Mijneerstesite©.

Voor de basis rekenen wij een bedrag dat per jaar of per maand betaald kan worden. Meer informatie hierover onder het kopje "Betaalbaar".

Uitbreidbaar met een reeks aan mogelijkheden die u kunt kiezen op ieder tijdstip, dus ook vanaf dag 1.

Samenwerking

Door de nauwe samenwerking met andere Centrales binnen de bedrijvengroep Centraalpunt©, maken veel zaken voor u gemakkelijk toegankelijk. Zo kunnen wij uw website of netwerken aanleggen en beheren, uw domeinen registreren en hosten, patenten aanvragen, intellectuele rechten voor u verzorgen, mailadressen realiseren, en zelfs hard en software is via onze samenwerking eenvoudig aan te schaffen. Ook voor alle adviezen en hulp aangaande computers, installatie, netwerken, implementatie en internet kunt u bij ons en de partners van Centraalpunt© terecht.

Kijkt u eens rustig rond op deze website. Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of ideeën, wij denken graag met u mee en realiseren wij maatwerk voor uw internet en/of ICT-faciliteiten.

Hulp ter plaatse

Dingen kunnen voor iedereen makkelijk zijn, maar soms is hulp gewoonweg prettig. Daarvoor hebben wij gemeend, op veler verzoek, ook hierin u van een pasklaar antwoord te voorzien. Voor deze maar ook andere computer, installatie, internet, of communicatie vraagstukken kunt u bij ons hulp ter plaatse inschakelen. Wij kennen hiervoor diverse mogelijkheden en hebben deze voor u onderstaand op rij gezet;

Duidelijke instructiehandleiding (gratis)
Low Profile assistent© (€ 20 exclusief reiskosten en BTW)
Medium Profile assistent© (€ 40 exclusief reiskosten en BTW)
High Profile assistent© (€ 60 exclusief reiskosten en BTW)

 

Meer over onze hulpmogelijkheden kunt u lezen onder de link Eerste hulp, in het mogelijkheden menu.

 

 

 

Low Budget Web Design

Any Budget Possibilities