Share |

Hulp ter plaatse

Dingen kunnen voor iedereen gemakkelijk zijn, maar soms is hulp gewoonweg prettig. Daarvoor hebben wij gemeend, op veler verzoek, u van een pasklaar antwoord te voorzien. Voor deze maar ook andere computer hulp, installatie van bijvoorbeeld uw internetprovider software, internet, spelletjes, of communicatie vraagstukken kunt u bij ons hulp ter plaatse inschakelen. Wij kennen hiervoor diverse mogelijkheden en hebben deze voor u onderstaand op rij gezet:

Duidelijke instructiehandleidingen (gratis bij aanschaf van onze producten)
Low Profile assistent©
(€ 20 per uur exclusief reiskosten en BTW)
Medium Profile assistent©(€ 40 per uur exclusief reiskosten en BTW)
High Profile assistent©(€ 60 per uur exclusief reiskosten en BTW)

Het onderstaande overzichtsplaatje laat u zien wat er in de basis mogelijk is, en via de tekstuele uitleg vertrouwen wij erop u een schot voor de boeg te geven over ons concept Profile assistent©.

alt

Hoe werkt dat

Nadat u met ons contact gezocht heeft aangaande assistentie, gaan wij door middel van een vragenformulier uw vraag om hulp in kaart brengen.
Daarna krijgt u van ons vrijwel direct de juiste Profile assistent en prijsstelling aangeboden. Daarbij geven wij u ook de verwachte doorlooptijd van de oplossing aan en houden wij u op de hoogte van de voortgang.

Legale software

De door ons gebruikte software en constant aangepaste zaken, zijn voor zover dat mogelijk is van het type “OpenSource” en derhalve vrij te gebruiken. Geen dure concepten die nergens voor nodig zijn. Gewoon een duidelijke en informatieve site die doet waarvoor hij bedoelt is. Zo zijn er gratis oplossingen voor office “look a like” pakketten, virusscanners, computer-tuning, en heel veel andere zaken. Onze Profile assistentes zijn volledig op de hoogte van de mogelijkheden en zeer capabel om deze voor u ter plaatse te installeren. 

Samenwerking 

Door de nauwe samenwerking met andere Centrales binnen de bedrijvengroep Centraalpunt©, maken veel dingen voor u makkelijk toegankelijk. Zo kunnen wij uw website of netwerken aanleggen en beheren, uw domeinen registreren en hosten, patenten aanvragen, intellectuele rechten voor u verzorgen, mailadressen realiseren, en zelfs hard en software is middels onze samenwerking eenvoudig aan te schaffen. Ook voor alle adviezen en hulp aangaande computers, installatie, netwerken, implementatie en internet kunt u bij ons en de partners van Centraalpunt© terecht.

Kijkt u eens rustig rond op deze website. Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of ideeën, graag denken wij met u mee en realiseren wij maatwerk voor uw internet en of ICT-faciliteiten. 

 

Low Budget Web Design

Any Budget Possibilities