Share |

De Meegroeisite©.

Razendsnel, volledig modulair, ongelimiteerd aanpasbaar, geen dure software of licenties, groeien op internet met het beschikbare budget en het pakket van wensen dat op dit moment voor u belangrijk is, maar op ieder moment in tijd anders kan en mag zijn.

Hiervoor bestaat nu een uitkomst voor vele ondernemers, maar ook gezinnen en families die graag een internetsite zouden willen en groei op voorhand prognosticeren, voorzien of prefereren.

Het onderstaande overzichtsplaatje laat u zien wat er in de basis mogelijk is, en via de tekstuele uitleg vertrouwen wij erop u een schot voor de boeg te geven over ons concept Meegroeisite©.

 

alt

 

Uw logo en gegevens

In het bovenste gedeelte van uw website kunt u eenvoudig een logo en of banner van uw bedrijf, of familie weergeven. Natuurlijk is de bovenstaande ruimte in vele formaten aanpasbaar. Wij hebben er in de beginfase voor gekozen als basis de meest gebruikte maten aan te bieden in de ruimte boven de website. U kunt later via het systeem van opbouw, geheel zelf, verschillende afbeeldingen voor verschillende pagina’s aanbrengen of verwijderen.

Navigatie modules

Door toepassing van een Content Management Systeem dat wij gebruiken voor uw site met zogenaamde vrije “OpenSource” software, is het mogelijk een volledig modulaire site voor u te bouwen. Middels dit systeem en onze aanpassingen, kan iedereen zonder kennis van de software, volledig naar eigen inzicht werken met onder andere prachtige navigatiemenu’s. Deze zijn door middel van de keuze links, rechts, midden enzovoorts eenvoudig te plaatsen naar uw wensen.

Constant bewerkbare tekst

Hoe groot uw meegroeisite ook wordt, ook voor de tekstuele invulling is het duidelijk. Alles is aanpasbaar middels een ingebouwde tekstverwerker, die u kunt oproepen zonder uw eigen computer bij u te hebben. Op iedere, met internet verbonden computer, kunt u aan uw Meegroeisite werken. Lettertypes wijzigen, beursaanbiedingen inzetten, geboortes direct online, bedenkt u het maar. Zakelijk en privé een vrijheid dat als ongekend makkelijk ervaren wordt door onze cliënten.

Voettekst

De tekst in de onderstaande balk, ook wel “footer” genoemd, is ook vrij toepasbaar en te wijzigen. Denkt u eens aan een slogan, uw Copyright boodschap of uw adres en telefoonnummer. Veel invullingen zijn inmiddels de revue gepasseerd, echter niemand is gelijk dus ook hier, modulaire opbouw en vrijheid.

Kleur en herkenning

Niets is belangrijker dan kleur en herkenning van het bedrijf dat u op het medium internet wilt weergeven, of bij de familiepresentatie met bijbehorende “familiewapen” of kleur. Alle kleuren, nuances of herkenning zijn kiesbaar, bewerkbaar en met een normale geïmplementeerde tekstverwerker te realiseren. Makkelijker kan niet!

Ons Meegroei concept.

De constant veranderende vraag, budgetten en structuur in een bedrijf maar ook het leven van een mens, hebben ons er toe gebracht hiervoor een eenvoudige en meegroeiende oplossing te bedenken. Vele vragen dan ook wat kan er groeien en wijzigen. Het antwoord is eenvoudig. Nagenoeg alles is aan te passen aan uw wensen. Bijvoorbeeld een community of blog implementatie, nieuwsbrief voorzieningen, uw eigen webwinkel met betaalsystemen realiseren, contactformulieren, interactieve modules als weer, beursgang of referentiegevers, en heel veel andere zaken. Middels het Content Management System is de onderliggende database te vullen met de door u gewenste informatie en structuur.

U kunt dus beginnen met enkele pagina’s en uitgroeien tot een multinational met vele duizenden leden en of pagina’s op dezelfde Meegroeisite.

Legale software

De door ons gebruikte software en constant aangepaste zaken, zijn van het type OpenSource en derhalve vrij te gebruiken. Geen dure concepten die nergens voor nodig zijn.

Wat krijgt u

In de basis wordt er een zogenaamde MySQL database, CMS software en gebruikers template door ons geïnstalleerd, met daarin vijf door u te kiezen pagina’s als grondslag. Vervolgens kunt u kiezen om de site door ons als basis op te laten maken, of direct aan de slag te gaan met onze eenvoudige instructies en op werktijden bereikbare helpdesk. Dit is de basis van de Meegroeisite.

Voor de basis rekenen wij een bedrag dat eenmalig, of per maand betaald kan worden. Meer informatie treft u onder het kopje "Betaalbaar". 

Uitbreidbaar met een reeks aan mogelijkheden die u kunt kiezen op ieder tijdstip, dus ook vanaf dag 1.

Samenwerking

Door de nauwe samenwerking met andere Centrales binnen de bedrijvengroep Centraalpunt©, maken veel dingen voor u makkelijk toegankelijk. Zo kunnen wij uw website of netwerken aanleggen en beheren, uw domeinen registreren en hosten, patenten aanvragen, intellectuele rechten voor u verzorgen, mailadressen realiseren, en zelfs hard en software is middels onze samenwerking eenvoudig aan te schaffen. Ook voor alle adviezen en hulp aangaande computers, installatie, netwerken, implementatie en internet kunt u bij ons en de partners van Centraalpunt© terecht.

Kijkt u eens rustig rond op deze website. Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of ideeën, graag denken wij met u mee en realiseren wij maatwerk voor uw internet en of ICT-faciliteiten.

Hulp ter plaatse

Dingen kunnen voor iedereen makkelijk zijn, maar soms is hulp gewoonweg prettig. Daarvoor hebben wij gemeend, op veler verzoek, ook hierin u van een pasklaar antwoord te voorzien. Voor deze maar ook andere computer, installatie, internet, of communicatie vraagstukken kunt u bij ons hulp ter plaatse inschakelen. Wij kennen hiervoor diverse mogelijkheden en hebben deze voor u onderstaand op rij gezet;

Duidelijke instructiehandleiding(gratis)
Low Profile assistent©(€ 20 exclusief reiskosten en BTW)
Medium Profile assistent©(€ 40 exclusief reiskosten en BTW)
High Profile assistent©(€ 60 exclusief reiskosten en BTW)

 

Meer over onze hulpmogelijkheden kunt u lezen onder de link Ter plaatse, in het mogelijkheden menu.

 

 

Low Budget Web Design

Any Budget Possibilities