Share |

U bent opzoek naar een partner die uw website professioneel ontwerpt, bouwt en beheren kan tegen scherpe tarieven?

Voor al deze zaken bent u  aan het juiste adres. Door de diverse specialisaties in het bedrijf richten wij ons op betaalbare oplossingen. Dit uit zich in voornamelijk  op het leveren van open-source oplossingen en  Bruikbaar Design. Door de samenwerking met ons moederbedrijf kunt u  bij ons terecht aangaande ieder cms, zoals WordPress, Joomla, Virtuemart, Drupal, Magento of een grote maatwerkapplicatie. Kortom altijd een juiste advies en de daarbij behorende uitvoering en implementatie.

Ruime ervaring

Inmiddels zijn wij al jaren een stabiele partner op de markt voor ondernemers en particulieren. Na het helpen opbouwen van internet in het algemeen, maar zeker ook het succesvol afronden van vele projecten in ontwerp en design, hebben wij door de samenwerkingen alle kennis en ervaring in huis. Zonder meer benodigd  om kleine maar ook grote projecten tot resultaat en tevredenheid te brengen. Wij zien ieder project als een uitdaging en gaan voor 100% tevredenheid bij onze cliënten.

Marketing en zoekmachine optimalisatie

De vindbaarheid van een website neemt een steeds grotere rol aan binnen de marketingstrategie van ieder bedrijf. Men noemt dat SEO. Wij adviseren en realiseren een juiste strategie en passen deze aan op uw wensen. Ieder bedrijf wil graag meer verkopen en probeert dit door marketing te bereiken. Ook u kunt dit bereiken door een juiste strategie. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, om de voor u juiste strategie te bepalen, ontwikkelen en uit te voeren.

CMS systemen

Het aanpassen van uw website is vaak een behoorlijke klus, zeker als deze niet beschikt over een Content Management Systeem (CMS). Met een CMS systeem bent u in staat uw website zelf te beheren en in te richten naar uw eigen wensen, met minimale kennis van de materie. Wij leveren voornamelijk open-source (bijvoorbeeld Joomla, WordPress of Drupal) als op-maat systemen.

 

Low Budget Web Design

Any Budget Possibilities